Vi på Taxi 23 är stolta över att erbjuda skräddarsydda avtal för företag som behöver pålitliga och effektiva transportlösningar för sina bud och företagsresor. Med vårt breda utbud av tjänster och dedikerade kundsupport strävar vi efter att göra era företagsresor smidiga och problemfria.


Varför välja Taxi 23 för ert företag?


  • Förmånliga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för företagskunder, vilket innebär betydande besparingar jämfört med andra transportalternativ.
  • Skräddarsydda avtal: Vi skräddarsyr avtal som passar just era behov, oavsett om det handlar om regelbundna budleveranser, pendling för anställda eller andra företagsrelaterade resor.
  • Dedikerad kundservice: Med en fast kontaktperson hos Taxi 23 får ni tillgång till dedikerad kundservice och support för att hantera alla era transport bokningar och eventuella frågor eller ändringar.
  • Minimera administration: Genom att ha en pålitlig partner för alla era transportbehov kan ni minska administrationen och förenkla boknings processen för företagstransporter.


Kontakta oss

Har du frågor, behöver mer information eller vill diskutera möjligheterna med ett skräddarsytt avtal för ditt företag? Tveka inte att kontakta oss på Taxi 23!


E-post: info@taxi23.se eller  040 23 23 23 Er pålitliga partner för bud och resor. Kontakta oss idag för att skapa ett skräddarsytt avtal och låt oss ta hand om era företags transporter på bästa möjliga sätt!