Våra tjänster!

TAXI TILL FLYGET

På Taxi 23 har vi gjort det enkelt för dig att ta dig till och från flyget. Vi servar Sturups flygplats (MMX) såväl som Kastrups flygplats (CPH):

 • Priset är alltid detsamma oavsett dag/tid.
 • Vi har Malmös lägsta priser till CPH och MMX.
 • Du kan förbeställa din taxi på telefon eller på webben.
 • Landar du så bevakar vi ditt flyg och ändrar din upphämtningstid om flyget är försenat.
 • Vi har fordon för upp till 8 resenärer med bagage.

ÅKA MED BARN

Lagen avseende särskild skyddsanordning för barn under 3 år i bil gäller normalt inte vid taxiresor. Dock när du reser med Taxi 23 kan du beställa bälteskudde och bilbarnstol för att ge extra skydd åt ditt barn. Barn under 6 mån bör ligga i ett särskild babyskydd vid bilresor och bör därför inte färdas med taxi om du inte har ett eget babyskydd med dig. Barn upp till 15 kg bör åka med bilbarnstol. Vill du att ditt barn skall åka med bilbarnstol i taxin kan du beställa detta.    Följande gäller:

 • Du beställer minst 30 minuter innan avfärd.
 • Bilbarnstol kostar 90 kr extra per stol (max 2 bilbarnstolar).
 • Bälteskudde rekommenderas för barn upp till 10 år. Vill du ha bälteskudde i taxin skall du uppge detta vid beställning. Bälteskudde kostar inget extra.

Alla taxibilar har airbag i framsätet och barn skall därför ALDRIG åka i framsätet på en taxi!

ÅKA MED CYKEL

När tiden eller orken tar slut är du välkommen att ta med dig cykeln när du reser med Taxi 23. Följande gäller:

 • Du måste ange vid beställning att du skall ha en cykel/cyklar med dig.
 • Max 2 cyklar per bil.
 • Det kostar 40 kr extra per cykel.

Alla taxibilar har inte cykelställ och det kan därför ta oss lite längre tid att hitta en bil till dig.

ÅKA MED DJUR

När du reser med Taxi 23 kan du normalt ha med dig ett djur. Alla förare kör dock inte djur bland annat på grund av allergier. När du beställer måste du därför alltid berätta att du har ett djur med dig. Vi vill veta vad det är för slags djur, hur stor den är samt om den är i rese bur eller inte. Det kostar inget extra att resa med djur i rese bur. Frigående djur kostar 35 kr extra.

MYCKET BAGAGE

Har du mycket eller skrymmande bagage med dig måste du göra en kombibil beställning. Detta betyder att vi skickar en kombibil till dig. Kombibil beställningar kostar 35 kr extra. Hur mycket är då mycket bagage? Ett av följande två villkor måste uppfyllas för att du skall debiteras de extra 35 kronorna.

Vi transporterar inte hopmonterade möbler. Har du en LCD TV större än 32 tum så transporteras detta endast i en minibuss. Vi har inte så många minibussar så ring i god tid!

SAMÅKNING

Inom Taxi 23 har vi 3 klasser av fordon:

 • Vanlig bil (t.ex. VW Passat), tar upp till fyra passagerare.
 • Storbil (t.ex VW Sharan), tar upp till 6 passagerare.
 • Minibuss (t.ex VW Caravelle), tar upp till 8 passagerare.

Vid vanlig bil gäller normalpris, beställer du en storbil eller minibuss gäller storbils taxa. Minibuss och storbil har alltså samma pris. Mer information om priser finner du under priser. Det är alltid billigare att flera i en större bil än att ta flera bilar! OBS! Om 4 eller färre passagerare reser i en minibuss eller storbil betalar de samma pris som om de hade tagit en vanlig bil. Priset bestäms av antal passagerare och inte av fordonstypen.

STARTHJÄLP

Startar inte bilen på grund av att du har ett dött batteri kan du ringa Taxi 23 för att få starthjälp. Vi kommer ut till dig med startkablar så du får igång bilen. Starthjälp kostar 199 kr extra. Utöver det betalar du resekostnaden till adressen där din bil är.

REKLAMATION

Våra reklamationer hanteras endast via mail på info@taxi23.se

Kvitton ges enbart i bilen och kan inte begäras i efterhand.

Ladda ner vår App!

KOSTNADSFRITT OCH SMIDIGT